actufinanciel

Gietvloer in een advocatenkantoor

Geplaatst op

De gietvloer is een duurzame vloer die erg gemakkelijk is in onderhoud en uiterst hygiënisch. De vloer straalt stijl uit en zorgt voor een moderne look in je kantoor. Vele bedrijven kiezen voor een gietvloer omdat het een mooie strakke vloer is die zonder moeite er goed uit blijft zien. Wel is een gietvloer relatief duur ten opzichte van een ander vloertype, maar de gietvloer prijzen van een vakman zijn het dubbel en dwars waard.

Een gietvloer heeft geen naden, scheuren of groeven en houdt geen stof vast. Er kan zich nergens vuil ophopen. Het is zo gepoetst en je weet dus zeker dat je al het vuil mee hebt. Doordat er in de gietvloer geen naden, scheuren of groeven te vinden zijn is de vloer vloeistofdicht en kan deze dus over heel het kantoor geplaatst worden.

De gietvloer wordt in verschillende dunne lagen aangebracht en wordt niet dikker dan een centimeter. Hierdoor valt de vloer perfect te combineren met vloerverwarming.

Er zijn veel verschillende kleuren om uit te kiezen voor een gietvloer in je kantoor. Zo kun je je kantoor helemaal personaliseren zoals jij het zelf wilt. De gietvloer zorgt voor een professionele uitstraling van je kantoor.

Voor kantoren wordt er vaak voor de PU gietvloer gekozen. Dit is een gietvloer die elastisch is met een iets taaie ondergrond. Door de elasticiteit heb je zo goed als geen zichtbare scheuren. Na een tijdje kan het zijn dat er zichtbare scheuren naar bovenkomen, maar door terug enkele lagen gietvloer aan te brengen is dit weer opgelost. Het is een stevige vloer die wel wat stoten kan verdragen.

Een gietvloer in een advocatenkantoor is zeker een goede beslissing. De vloer is makkelijk te onderhouden, duurzaam en ook nog eens heel hygiënisch. Verder heeft het ook een strak en modern uiterlijk.

Gerelateerde berichten

Voordelen van online boekhouden

Boekhouden is een boekhoudkundige functie waarmee je de financiële informatie van je organisatie op een gestroomlijnde manier kunt presenteren en...

Lees meer

Waarom overstappen naar POS systeem

Als u discrepanties ziet tussen uw verkoopcijfers of inventaris en wat er in de kassa zit, kan het zijn dat uw werknemers van u stelen. Het is zelfs...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden