Pakketten versturen

wist je dat pakketten via zeevracht curacao veel goedkoper zijn om te versturen. Cargovluchten worden tegenwoordig steeds duurder. Zeevracht naar curacao is hier de perfecte oplossing voor.

Juridisch Centrum

Gratis advies bij Juridisch Centrum! Gespecialiseerd in ontslag en arbeidsrecht. Geen advocaatkosten maar zeer volledige tarieven met passend advies.

Heb je juridische hulp nodig, dan kun je een via Omnirecht.be eenvoudig een advocaat zoeken in België.

Goud kopen/verkopen

Wilt u goud kopen of verkopen? Dan moet u letten op meerdere dingen. Let goed op of het een erkenning mee krijgt en of er certificaten bij zitten. Hiermee kan je het goed wereldwijd verhandelen.

BV oprichten

Wilt u een Bv oprichten ? Let dan goed op de verplichtingen, voordelen en nadelen die mee komen kijken. Voldoet u bijvoorbeeld aan de eisen?

Cao adviseur

Houd de bedrijfs-coa up to date met cao advies van Hof van Consultancy. Dit kan eenmalig of via een cao abonnement.

Hulp bij kosten en verzekering uitvaart

De kosten van een uitvaart kunnen hoog oplopen. Een goed georganiseerde uitvaart kost al gauw € 4.800,00 – € 5.000,00. Daarom verzekert met zich vaak met een uitvaartverzekering. Neem voor meer informatie over de kosten van een uitvaart contact op met Diny Neplenbroek Uitvaartverzorging.

Zakelijke enveloppen

Voor het versturen van facturen wil je natuurlijk goedkoop enveloppen kopen. Hiermee heb je optimale inkomsten en zo min mogelijk overheadkosten. Kijk voor goedkope enveloppen op 123envelop.nl.

Deurwaarders inschakelen

Wanneer je facturen niet betaald worden, dan loop je als ondernemer veel geld mis. Een deurwaarder inschakelen kan in zo’n geval helpen om de uitstaande schulden alsnog te kunnen innen. Neem voor meer informatie contact op met Yuridis.

Incassokosten uitrekenen

Het bereken van buitengerechtelijk incassokosten is zeer complex, dit komt door de vele factoren waarmee je rekening moet houden. Klik op de link voor hulp bij het berekenen van de incassokosten.

Van digitaal boekhouden naar ERP

Veel ondernemers werken tegenwoordig met een digitale boekhouding, wat al enorm bijdraagt aan de efficiëntie. Met een ERP systeem kun je echter nog grote stappen maken op gebied van automatisering. Zo kun je automatisch uren en ritten registreren en kun je de voorraden veel makkelijker bijhouden.

Verstelbaar bureau

Tijdens het werk kun je wel eens een moment hebben dat je even wat minder concentratie hebt. Met een in hoogte verstelbaar bureau kun je eenvoudig even gaan staan, zodat je bloed weer sneller gaat stromen en je weer met een frissere blik naar je werk kunt kijken. Bestel ook een verstelbaar bureau via Desko.nl.

Woning en spullen delen via een mediator

Als het vast staat dat je gaat scheiden, dan is het alsnog interessant om een slepende vechtscheiding te voorkomen. Scheiden als Gezin in Alphen aan den Rijn biedt hiervoor mediator diensten aan, zodat je op een zo prettig mogelijke manier uit elkaar kunt gaan.

Woning en spullen delen via een mediator

Als het vast staat dat je gaat scheiden, dan is het alsnog interessant om een slepende vechtscheiding te voorkomen. Scheiden als Gezin in Alphen aan den Rijn biedt hiervoor mediator diensten aan, zodat je op een zo prettig mogelijke manier uit elkaar kunt gaan.

Goedkope kantoormeubelen

Koop je kantoormeubilair in tegen een lage prijs bij Best Budget Kantoormeubelen. In deze winkel vindt je bureaus, bureaustoelen en nog veel meer.

Testament vast laten leggen

Stichting Nabestaandenzorg Amsterdam helpt je een levenstestament op te stellen. Hiermee bepaal je zelf hoe de erfenis eruit ziet. De levensexecuteur verdeeld deze erfenis na het overlijden.

Green belt training

Leer de basis van Six Sigma en behaal je green belt certificaat. Dit certificaat toont aan dat je kunt bijdragen aan verbeteringen in bedrijfsprocessen en de kwaliteit van producten of diensten.

Werkplekonderzoek

Laat ErgoProfs de kans ziekteverzuim minimaliseren met een professioneel werkplekonderzoek.

Maak het plein wat gezelliger

Op zoek naar kleurige permanente pleinversiering? Dan moet je weze bij pleinplakkers.

Uitvaartkosten

De kosten voor een uitvaart kunnen soms flink oplopen. Hoe ga je met de uitvaartkosten om na een periode van rouw en hoe kunnen uitvaartcentra zoals ivonneclemens-uitvaartverzorging.nl je hierbij helpen?

Juridisch advies bij echtscheidingen

Scheiden doe je niet zomaar, er zijn diverse juridische en financi?le gevolgen. Laat je daarom begeleiden door Karasu Familierecht Advocatuur & Mediation. Zij beschikken over professionals en geven effectieve adviezen.