actufinanciel

Zakelijke partners

PAKKETTEN VERSTUREN

wist je dat pakketten via zeevracht curacao veel goedkoper zijn om te versturen. Cargovluchten worden tegenwoordig steeds duurder. Zeevracht naar curacao is hier de perfecte oplossing voor.

JURIDISCH CENTRUM

Gratis advies bij Juridisch Centrum! Gespecialiseerd in ontslag en arbeidsrecht. Geen advocaatkosten maar zeer volledige tarieven met passend advies.

Heb je juridische hulp nodig, dan kun je een via Omnirecht.be eenvoudig een advocaat zoeken in België.

GOUD KOPEN/VERKOPEN

Wilt u goud kopen of verkopen? Dan moet u letten op meerdere dingen. Let goed op of het een erkenning mee krijgt en of er certificaten bij zitten. Hiermee kan je het goed wereldwijd verhandelen.

BV OPRICHTEN

Wilt u een Bv oprichten ? Let dan goed op de verplichtingen, voordelen en nadelen die mee komen kijken. Voldoet u bijvoorbeeld aan de eisen?

CAO ADVISEUR

Houd de bedrijfs-coa up to date met cao advies van Hof van Consultancy. Dit kan eenmalig of via een cao abonnement.

HULP BIJ KOSTEN EN VERZEKERING UITVAART

De kosten van een uitvaart kunnen hoog oplopen. Een goed georganiseerde uitvaart kost al gauw € 4.800,00 – € 5.000,00. Daarom verzekert met zich vaak met een uitvaartverzekering. Neem voor meer informatie over de kosten van een uitvaart contact op met Diny Neplenbroek Uitvaartverzorging.

ZAKELIJKE ENVELOPPEN

Voor het versturen van facturen wil je natuurlijk goedkoop enveloppen kopen. Hiermee heb je optimale inkomsten en zo min mogelijk overheadkosten. Kijk voor goedkope enveloppen op 123envelop.nl.

DEURWAARDERS INSCHAKELEN

Wanneer je facturen niet betaald worden, dan loop je als ondernemer veel geld mis. Een deurwaarder inschakelen kan in zo’n geval helpen om de uitstaande schulden alsnog te kunnen innen. Neem voor meer informatie contact op met Yuridis.

INCASSOKOSTEN UITREKENEN

Het bereken van buitengerechtelijk incassokosten is zeer complex, dit komt door de vele factoren waarmee je rekening moet houden. Klik op de link voor hulp bij het berekenen van de incassokosten.

VAN DIGITAAL BOEKHOUDEN NAAR ERP

Veel ondernemers werken tegenwoordig met een digitale boekhouding, wat al enorm bijdraagt aan de efficiëntie. Met een ERP systeem kun je echter nog grote stappen maken op gebied van automatisering. Zo kun je automatisch uren en ritten registreren en kun je de voorraden veel makkelijker bijhouden.

VERSTELBAAR BUREAU

Tijdens het werk kun je wel eens een moment hebben dat je even wat minder concentratie hebt. Met een in hoogte verstelbaar bureau kun je eenvoudig even gaan staan, zodat je bloed weer sneller gaat stromen en je weer met een frissere blik naar je werk kunt kijken. Bestel ook een verstelbaar bureau via Desko.nl.

WONING EN SPULLEN DELEN VIA EEN MEDIATOR

Als het vast staat dat je gaat scheiden, dan is het alsnog interessant om een slepende vechtscheiding te voorkomen. Scheiden als Gezin in Alphen aan den Rijn biedt hiervoor mediator diensten aan, zodat je op een zo prettig mogelijke manier uit elkaar kunt gaan.

GOEDKOPE KANTOORMEUBELEN

Koop je kantoormeubilair in tegen een lage prijs bij Best Budget Kantoormeubelen. In deze winkel vindt je bureaus, bureaustoelen en nog veel meer.

TESTAMENT VAST LATEN LEGGEN

Stichting Nabestaandenzorg Amsterdam helpt je een levenstestament op te stellen. Hiermee bepaal je zelf hoe de erfenis eruit ziet. De levensexecuteur verdeeld deze erfenis na het overlijden.

GREEN BELT TRAINING

Leer de basis van Six Sigma en behaal je green belt certificaat. Dit certificaat toont aan dat je kunt bijdragen aan verbeteringen in bedrijfsprocessen en de kwaliteit van producten of diensten.

WERKPLEKONDERZOEK

Laat ErgoProfs de kans ziekteverzuim minimaliseren met een professioneel werkplekonderzoek.

MAAK HET PLEIN WAT GEZELLIGER

Op zoek naar kleurige permanente pleinversiering? Dan moet je bij pleinplakkers zijn.

UITVAARTKOSTEN

De kosten voor een uitvaart kunnen soms flink oplopen. Hoe ga je met de uitvaartkosten om na een periode van rouw en hoe kunnen uitvaartcentra zoals ivonneclemens-uitvaartverzorging.nl je hierbij helpen?

JURIDISCH ADVIES BIJ ECHTSCHEIDINGEN

Scheiden doe je niet zomaar, er zijn diverse juridische en financiële gevolgen. Laat je daarom begeleiden door Familierecht & Mediation Apeldoorn. Zij beschikken over professionals en geven effectieve adviezen.

ECHTSCHEIDINGSADVOCAAT HILVERSUM

Vraag advies aan de echtscheidingsadvocaat in Hilversum van NAAM advocaten over alles omtrent regelingen bij echtscheidingen en verbrekingen van samenwonen.

LINKEDIN TRAINING

Haal meer uit LinkedIn in met LinkedIn training. Tijdens de training leer je om het maximale uit de zakelijke netwerksite te halen, zodat je eerder in contact komt met potentiële zakenpartners en mensen in vergelijkbare functies.

ERP SYSTEMEN

In Nederland zijn er tientallen erp systemen vergkrijgbaar, ieder met hun eigen voor- en nadelen. Op erpvergelijken.be kun je precies zien wat de voor- en nadelen van al deze systemen zijn.

NALATENSCHAP

Na het overlijden van een dierbare heb je geen zin in (financiële) rompslomp. Er bestaan veel nalatenschappen experts die je graag helpen om dit voor je uit handen te nemen, zodat jij je hier niet druk om hoeft te maken.

ADMINISTRATIEKANTOOR HOORN

Bij Administratiekantoor Hoorn vindt u alle administratieve dienstverleningen onder ??n dak. Bekijk de website of bezoek het kantoor in Hoorn/Zwaag.

ADMINISTRATIEKANTOOR HOORN

Bij Administratiekantoor Hoorn vindt u alle administratieve dienstverleningen onder ??n dak. Bekijk de website of bezoek het kantoor in Hoorn/Zwaag.
indexering alimentatie

VACATURE DOCENT ECONOMIE

Wil jij leerlingen financi?le kwesties en economische cases uitleggen? Dan is de vacature docent economie echt iets voor jou.

BMIDDL MEDIATION

Wat gebeurt er met het huis, de kinderen en de financi?n na de scheiding? De mediators van www.bmiddl.nl staan klaar om daar samen met jullie een geschikt antwoord op te vinden.

JACHTMAKELAAR

Als u in het bezit bent van een luxe vaartuig dat minder dan 12 meter lang is, wordt het meestal een kajuitcruiser genoemd, soms gewoon een cruiser. Bij jachtmakelaar Yachting Company kunnen ze je alles vertellen over yachting.

VACATURES LELYSTAD

Ben jij die financi?le topper waar bedrijven in Lelystad naar zoeken? Vacatures Lelystad zoek je gemakkelijk op Burgersupport.nl.

TRAINING LEIDINGGEVEN OP AFSTAND

Proftrainingen geeft je in deze coronatijd graag de training: leidinggeven op afstand . Zo weet jij hoe je je team kunt blijven motiveren vanuit huis.

https://www.verzekering.nl/

HVK STEVENS

Hvk stevens is zakelijk adviseur op verschillende vlakken wanneer het gaat om ondernemen en de juridische en financiële zaken die hierbij een rol spelen. Kijk op hun website voor meer informatie over hun diensten.

LENEN MET EEN NEGATIEVE BKR REGISTRATIE

Een negatieve BKR registratie kan voor langere tijd gevolgen hebben bij het aanvragen van een lening. Bij Leenattent kunt u mogelijk toch in aanmerking komen voor een lening. Lees meer over lenen met een negatieve BKR registratie op de website van Leenattent.

WWW.WEPRODUCE.NL

Besparen op de marketingkosten van je onderneming? Door gepersonaliseerde bedrijfskleding van WeProduce.

WAT TE DOEN BIJ LETSELSCHADE?

Heb jij letselschade opgelopen. Onderneem actie en krijg dan een vergoeding.

OUDE LENING MAAR VOORDELIGER

Heb je nog een oude lening maar wil je deze oversluiten om zodoende ervoor te zorgen dat je maandlasten lager worden? Dan kan je het beste je bestaande lening oversluiten bij Leenattent voor een lagere rente.

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden