actufinanciel

3 zaken die je prima kunt uitbesteden aan derden

Geplaatst op

Als een onderneming groeit, is het niet vreemd dat er een deel van de werkzaamheden die onderdeel zijn van het bedrijf, worden uitbesteed aan derden. Dit is onvermijdelijk aangezien er bepaalde taken zijn die wel uitgevoerd moeten worden, maar die eigenlijk voornamelijk tijd kosten. Deze tijd zou ook geïnvesteerd kunnen worden in andere zaken die wél geld opleveren, zoals acquisitie, productie of aftersales! Daarom geven we je in deze blog een drie taken en werkzaamheden die je als uitbreidende onderneming prima kunt uitbesteden.

#1: Opslag

Of de onderneming in kwestie nu een online winkel is met een grote hoeveelheid producten in de inventaris, of dat het een eenmanszaak betreft die zich bezighoudt met bezorgdiensten – elke onderneming heeft spullen die bewaard moeten worden. Al is het maar het bewaren van ordners vol met papierwerk en administratie. Gelukkig zijn er voldoende bedrijven die opslagruimte bieden. Of het nu gaat om de opslag van grote hoeveelheden halffabricaten, of dat het gaat om archiefopslag.

#2: Administratie

Als ondernemer ben je verplicht om je administratie goed bij te houden en deze voor een aantal jaar te bewaren. Dit kan, zeker naar mate je onderneming verder groeit, steeds meer en meer werk worden. Het is dan ook niet vreemd dat er bedrijven zijn die goed kunnen verdienen aan het op zich nemen van administratiewerkzaamheden.

#3: Transport & Levering

Deze uitbesteding is wel wat gespecialiseerder en gaat dus ook niet voor elke bedrijfstak helemaal op. Desalniettemin is een groot deel van de bedrijven nog steeds gebaseerd op het leveren van goederen van de ene fysieke locatie, naar de andere. Daarvoor kun je natuurlijk zelf achter het stuur kruipen, maar als het een groot deel van je tijd in beslag gaat nemen, doe je er mogelijk goed aan om dit uit te besteden aan een koeriersbedrijf zoals Post NL, DHL of een kleiner bedrijfje.

Gerelateerde berichten

De kern van een koopovereenkomst

Een koopovereenkomst is een fundamenteel juridisch document dat de basis vormt voor bijna elke transactie waarbij goederen of diensten worden...

Lees meer

Tips bij arbeidsconflicten

Hier zijn een aantal tips voor alle medewerkers die verwikkeld zijn in arbeidsconflicten. Deze tips zijn niet bedoeld als bindend juridisch advies in...

Lees meer

Over ons

We houden je op de hoogte van ontwikkelingen binnen de financiële wereld in algemene zin. Voor financieel advies verwijzen we je graag door naar een erkende financiële expert bij je in de buurt.

Contactgegevens

Via info @ actufinanciel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden